Behandeling

Wat kunt u verwachten van een shiatsubehandeling?
Een reguliere behandeling duurt ongeveer 1 uur. Het beste is om tijdens de behandeling geen volle maag te hebben. Na de behandeling is het goed om rustig aan te doen en veel water te drinken. U kunt een reactie krijgen zoals loomheid of vermoeidheid, of juist meer energie. Ook kan de eventuele klacht even verergeren, maar dit duurt meestal niet langer dan een dag. Daarna herstelt het lichaam zich en zult u zich beter voelen.

Shiatsu massage Shiatsu behandeling in Amsterdam Watergraafsmeer Shiatsu therapeut Marion Kuijper geeft massage Shiatsu therapie Shiatsu massage in Amsterdam Zeeburg Shiatsu behandeling in Indische buurt in Amsterdam Shiatsu praktijk in Amsterdam Oost

Hoe verloopt de behandeling?
Komt u voor het eerst, dan besteed ik ongeveer een half uur extra aan het maken van een uitgebreide intake. Voorafgaand aan de massage stel ik u een aantal vragen, o.a. over eventuele klachten en controleer ik uw fysieke gestel. Dan geef ik u de behandeling die ik afstem op wat u op dat moment nodig heeft.

Wat draag ik tijdens een behandeling?
Tijdens de behandeling op een massagebank draagt u loszittende kleding, zoals een trainingsbroek en een t-shirt, liefst met lange mouwen. Neem ook sokken mee.

Waar vindt de behandeling plaats? De behandeling vindt plaats in mijn praktijk in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer. Zie voor adres “Contact”.

Kijk voor meer informatie op de website van de beroepsvereniging waarbij ik ben aangesloten: www.shiatsuverening.nl, alsmede bij de organisatie voor complementaire zorg en de SCAG (voor klachten en geschillen), zie "Links".

© 2011 Balé Balé Shiatsu