Ervaringen van klanten

* Ik was zelf niet bekend met shiatsu, maar via een kadobon heb ik een behandeling gekregen en het is me prima bevallen. Het gesprek vooraf over wie ik ben en wat ik doe was informeel en plezierig en bepaalde waar Marion de nadruk oplegde tijdens de massage. Voor mij was de ontspanning en even tot rust komen de insteek. En ook al is shiatsu geen traditionele ontspanningsmassage, ik ging toch heel ontspannen en relaxed de deur uit.
Jan, 36 jaar, ondernemer.

* Tijdens de behandeling van Marion ervaar ik dat er op allerlei plekken in mijn lichaam kleine prikkelingen ontstaan alsof alles doorstroomt. Dat is vaak op andere plekken dan waar Marion op dat moment masseert/drukt. Verder voel ik me na de behandeling super ontspannen en zijn de plekken in mijn lichaam die "vast" zaten weer soepel en zachter geworden. Het is voor mij erg helend en lekker.
Yvonne Knape, 49 jaar, psycholoog/coach

* It was my first time in the hands of a shiatsu specialist and I was a bit skeptical before the session. At the end of it I felt very relaxed, happier and with less back pain and posture problems. The sessions also helped somehow with inspiration and creativity towards music. I'm ready to go on with it!
Nelson Latif, 47, musician

* Bij de behandeling voel ik elke keer pijnlijke banen waarvan ik niet wist dat ik ze had. Als Marion ze heeft “ontstopt” zijn die banen vrij van pijn. Na afloop voel ik me de ene keer ontspannen en rustig, en een andere keer juist heel krachtig.
Marijke, 54 jaar

© 2011 Balé Balé Shiatsu